Holisztikus gyermek coach képzés

Holisztikus gyermek coach képzés magában foglalja a munkához szükséges elméleti alapok mellett a gyakorlatban remekül használható eszközöket és módszereket.

A képzés és a gyakorlat fontos része a szülőkkel való foglalkozás is, hiszen ez a záloga annak, hogy a gyermekekkel sikeres, tartós és hatékony a munkánk.

A cél: legyünk ELÉG jók, amibe belefér a nemet mondás, a negatív érzések felvállalása, miközben a gyermek érzi feltétlen szeretetünket!

A holisztikus a maga igazi valójában a testi érintést is fontos elemeként használható módszer mely lerövidíti a coaching folyamatát. Segít a gyermekekkel való őszinte és mély kontaktus kialakításában.

Ennek eléréséhez a részletes jegyzetek és videók a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt.

A résztvevők megtanulják a Kids’ Skills módszertanát, önbizalom erősítés, érzelmi intelligencia fejlesztés eszközeit, mindfulness gyakorlatokat alapjait.

A képzést ajánlom minden segítő területen dolgozónak, coachoknak, tanároknak és szülőknek is.

A tanfolyam sikeres elvégzésérő, nem is csak egy hanem két hivatalos FAR tanúsítványt állítunk ki, a coach képzésről és a masszázsról is.

Minden gyermek ártatlannak és jónak születik. Minden gyermek egyedülálló a maga nemében, mindegyiknek megvan a saját sorsa, mert a maga sajátos problémáit hordozva jön a világra. Szülőként az a legfontosabb, hogy felismerjük, tiszteletben tartsuk, és támogassuk a természetes fejlődésüket.  Nem nekünk kell eldönteni, milyenek legyenek, és nem is kell jobbá tenni őket. 

Ha a gyermek hibát követ el, nem szabad úgy bánni vele, mintha rossz fát tett volna a tűzre. A hibáikból tanulnak, segít, ha a szülő a gyermek előtt a saját hibáját beismeri, ez arra tanítja a gyermeket, hogy bátran lehet felelősséget vállalni tetteinkért.

A gyermekek úgy születnek, hogy szeretik a szüleiket, de önmagukat szeretni és maguknak megbocsátani nem képesek. Önmagukat azon keresztül tanulják meg szeretni, ahogyan szüleik kezelik őt és a hibáit. A szidalmazás és büntetés megakadályozza, hogy a gyermekek megszeressék önmagukat, és meg tudjanak bocsátani maguknak. 

A cél, egy egészséges, boldog és kiegyensúlyozott felnőttkor elérése, amelyet a gyermekkorban alapozhatunk meg.